Optimal Elteknik Svenska AB

Stockholms län

Information

Optimal Elteknik Svenska AB är ett av många företag som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som Optimal Elteknik Svenska AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Optimal Elteknik Svenska AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-02-12.

Optimal Elteknik Svenska AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-01-09. Men sedan 2004-02-12 så har Optimal Elteknik Svenska AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sjöviksv. 3, 144 61, Rönninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Optimal Elteknik Svenska AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6557115.

Salem arbetar för att företag som Optimal Elteknik Svenska AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Optimal Elteknik Svenska AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsult- och installationsverksamhet inom el, tele, data såsom nätverk, styrinstallationer och regler, brand- och inbrottslarm, processteknik, hissteknik, även marina applikationer inom nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Optimal Elteknik Svenska AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Optimal Elteknik Svenska AB och det är följande personer, Kjellberg, Ulf Ingemar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Anja Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Rexhammar, Peter Torbjörn som är född 1964 och har titeln Revisor, Deskjockeys Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Optimal Elteknik Svenska AB är 556653-6206.