JS-Consult i Rönninge AB

Stockholms län

Information

JS-Consult i Rönninge AB är ett av många bolag som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som JS-Consult i Rönninge AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JS-Consult i Rönninge AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-04-01.

JS-Consult i Rönninge AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-03-03. Men sedan 2004-04-01 så har JS-Consult i Rönninge AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rönningev. 2 A, 144 61, Rönninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JS-Consult i Rönninge AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53250865.

Salem arbetar för att bolag som JS-Consult i Rönninge AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JS-Consult i Rönninge AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva verksksamhet som rådgivare i ekonomi och exportförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JS-Consult i Rönninge AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JS-Consult i Rönninge AB och det är följande personer, Söderlund, Rolf Jörgen som är född 1937 och har titeln VD, Söderlund, Rolf Jörgen som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund, Rut Berit Margaret som är född 1940 och har titeln Suppleant, Karlström, Karl Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JS-Consult i Rönninge AB är 556656-9736.