Snabb produktions ide för reklam-TV i Sverige AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva produktion och drift av digitala mediakanaler via Internet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Snabb produktions ide för reklam-TV i Sverige AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Salem så är Snabb produktions ide för reklam-TV i Sverige AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Salem arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Salem och i Stockholms län. Redan 2004-03-11 så skapades Snabb produktions ide för reklam-TV i Sverige AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556657-5444 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Salem.

Just nu är Snabb produktions ide för reklam-TV i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Snabb produktions ide för reklam-TV i Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 070-6670194 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Snabb produktions ide för reklam-TV i Sverige AB är Ginzel, Bobo Bruno Richard Erich som är född 1961 och har titeln VD, Ginzel, Bobo Bruno Richard Erich som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind Gecgeldi, Wilda Veronica som är född 1964 och har titeln Suppleant, .