No1 Kakel i Salem AB

Stockholms län

Information

No1 Kakel i Salem AB är ett av många verksamheter som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som No1 Kakel i Salem AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

No1 Kakel i Salem AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-04-23.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på No1 Kakel i Salem AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8775790.

Salem arbetar för att verksamheter som No1 Kakel i Salem AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för No1 Kakel i Salem AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för No1 Kakel i Salem AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till No1 Kakel i Salem AB och det är följande personer, Klingström, Thomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Klingström, Jannice Helena Marie som är född 1972 och har titeln Suppleant, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisor, Add & Subtract Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för No1 Kakel i Salem AB är 556661-3088.