Robert Thuresson Bygg AB

Stockholms län

Information

Robert Thuresson Bygg AB är ett bolag som finns i Salem. I Robert Thuresson Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thuresson, Thure Robert som är född 1962 och har titeln VD, Thuresson, Thure Robert som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Lars Johan som är född 1962 och har titeln Suppleant, Åsell, Bo Kenneth som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Robert Thuresson Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Robert Thuresson Bygg AB på telefon 070-7993455.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, entreprenad och byggledning samt bedriva kapitalförvaltning med bolagets egna medel, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Robert Thuresson Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Robert Thuresson Bygg AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Salem arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Robert Thuresson Bygg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-15 och Robert Thuresson Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Robert Thuresson Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Robert Thuresson Bygg AB har 556661-8921 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.