Rönninge AdministrationCenter AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Rönninge AdministrationCenter AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Salem här finns det många olika Aktiebolag. Rönninge AdministrationCenter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Salem jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Rönninge AdministrationCenter AB är momsregistrerat sedan2005-03-17 och har organisationsnummer 556672-2228.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-53257144 alternativt besöka eller skicka post till Rönninge AdministrationCenter AB på följande adress Herrängsv. 5, 144 64, Rönninge.

Rönninge AdministrationCenter AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2009-11-12.

I Rönninge AdministrationCenter AB så sitter följande personer i styrelsen: , Andreasson, Jannike Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska förvalta, köpa och sälja bilverkstäder och liknande för service av bilar och motorredskap. Uthyrning av arbets- redskap och inventarier. Bedriva konsultverksamhet inom redovisning samt därmed förenlig verksamhet.