Rönninge Kaffestuga AB

Stockholms län

Information

556672-3630 är organisationsnummer för bolaget Rönninge Kaffestuga AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rönninge Kaffestuga AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Salem som är den kommunen som Rönninge Kaffestuga AB finns i.

Rönninge Kaffestuga AB har varit registrerat sedan 2004-12-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rönninge Kaffestuga AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

Rönninge Kaffestuga AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Salem som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rönninge Kaffestuga AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rönninge Kaffestuga AB så kan ni göra det på telefon genom 08-53254771 eller genom brev på följande adress:
Rönninge Torg 2, 144 61, Rönninge

Bolaget skall bedriva konditori-, café- och bageriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rönninge Kaffestuga AB och det är Bloss, Viktor Emanuel som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Masko, Jenny Carolina som är född 1979 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor,