Rönninge Transport Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Rönninge Transport Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Salem här finns det många olika Aktiebolag. Rönninge Transport Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Salem jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Rönninge Transport Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-04-28 och har organisationsnummer 556676-1796.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-53252008 alternativt besöka eller skicka post till Rönninge Transport Aktiebolag på följande adress Förrådsv. 16, 144 40, Rönninge.

Rönninge Transport Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-04-28.

I Rönninge Transport Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Feuk, Camilla Gertrud Cyrenia som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta aktier, värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.