Wiklund Gruppen i Sverige AB

Stockholms län

Information

I Salem finns det ett Aktiebolag som heter Wiklund Gruppen i Sverige AB. Det finns flera bolag som liknar Wiklund Gruppen i Sverige AB i Stockholms län. Salem är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Wiklund Gruppen i Sverige AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-03-10 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-02-18 så har Wiklund Gruppen i Sverige AB varit registrerat och sedan 2005-03-10 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Wiklund Gruppen i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Salem.

Vill man komma i kontakt med Wiklund Gruppen i Sverige AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Byängsgränd 14, 120 40, Årsta. Vi ni istället prata med Wiklund Gruppen i Sverige AB så kan ni göra det på 08-7268488.

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultverksamhet åt andra företag, utbildning inom idrott, uthyrning av personal inom transport och byggnadsverksamhet samt internet handel av idrottsartiklar samt därjämte förenlig verksamhet samt förvalta fast och lös egendom.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Saxenhag, Nils Stefan som är född 1965 och har titeln Extern VD, Wiklund, Kent Ola Gunnar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Elisabeth Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Stenberg, Clas Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Wiklund, Kent Ola Gunnar i förening med -Saxenhag, Nils Stefan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Wiklund Gruppen i Sverige AB har 556676-5284 som sitt organisationsnummer.