Tumba Träningscenter AB

Stockholms län

Information

Tumba Träningscenter AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där Tumba Träningscenter AB finns. I Salem så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tumba Träningscenter AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tumba Träningscenter AB har haft sedan 2005-09-15. Tumba Träningscenter AB har funnits sedan och 2005-09-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tumba Träningscenter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Grödingev. 51 A, 147 31, Tumba men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7283924.

Salem arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tumba Träningscenter AB Privat, ej börsnoterat.

Tumba Träningscenter AB har idag 556678-0820 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna är den som för stunden ansvarar för Tumba Träningscenter AB

Bolaget skall bedriva tränings- och rehabiliteringsverksam- het, ävensom idka därmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta lös och fast egendom.

I Tumba Träningscenter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Livén, Richard Jan som är född 1967 och har titeln VD, Livén, Richard Jan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobson, Carl Stefan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jacobson, Anna Sofia Ulrika som är född 1972 och har titeln Suppleant, Livén, Mona Caroline Elisabeth som är född 1970 och har titeln Suppleant, Karlsson, Erik Andreas som är född 1976 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .