JMP Måleri AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Salem och JMP Måleri AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och JMP Måleri AB är ett av dem. Statusen för JMP Måleri AB är att Bolaget är aktivt.

JMP Måleri AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-05-24. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där företaget finns i jobbar för att företag som JMP Måleri AB ska trivas.

JMP Måleri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Salem så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JMP Måleri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är JMP Måleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med JMP Måleri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7169424.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med JMP Måleri AB är Holmqvist, Jan Folke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundin, Peter Ingvar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Mats Joachim som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson & Lejonhird AB som är född och har titeln Revisor, Lejonhird, Jan Patric som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

JMP Måleri AB har 556681-0635 som sitt organisationsnummer.