Home in Harmony Sverige AB

Stockholms län

Information

Home in Harmony Sverige AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där Home in Harmony Sverige AB finns. I Salem så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Home in Harmony Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Home in Harmony Sverige AB har haft sedan 2005-09-29. Home in Harmony Sverige AB har funnits sedan och 2005-10-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Home in Harmony Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Simbag. 11, 131 54, Nacka men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6445049.

Salem arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Home in Harmony Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Home in Harmony Sverige AB har idag 556682-9031 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Home in Harmony Sverige AB

Bolaget ska inspirera och hjälpa designintresserade människor att skapa sitt drömhem. Bolaget ska marknadsföra ett brett sortiment och ha en bred kunskap inom detta område.

I Home in Harmony Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hamberg, Sten Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Biander, Henny Monica som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Biander, Jan Eric som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagebro, John Rikard som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlund, Karin Ulrika Elisabeth som är född 1967 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.