KJ Explotech AB

Stockholms län

Information

KJ Explotech AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där KJ Explotech AB finns. I Salem så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. KJ Explotech AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket KJ Explotech AB har haft sedan 2005-10-27. KJ Explotech AB har funnits sedan och 2005-10-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till KJ Explotech AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Höststigen 14, 144 40, Rönninge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-53250146.

Salem arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är KJ Explotech AB Privat, ej börsnoterat.

KJ Explotech AB har idag 556683-6424 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för KJ Explotech AB

Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet avseende explosiva varor och andra farliga ämnen, företrädesvis omfattande fyrverkerier, nödsignaler, krut, sprängämnen, bensin och fotogen, förvalta värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I KJ Explotech AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jarnryd, Rolf Kenneth som är född 1958 och har titeln VD, Jarnryd, Rolf Kenneth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström Jarnryd, Maria Elisabeth som är född 1966 och har titeln Suppleant, Phillips, Craig Oswald som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .