Event Depån AB

Stockholms län

Information

Reklambyråverksamhet, mediakonsult och taxiföretag.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Event Depån AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Salem så är Event Depån AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Salem arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Salem och i Stockholms län. Redan 2005-07-22 så skapades Event Depån AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556684-1135 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Salem.

Just nu är Event Depån AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Event Depån AB så går det att nå dem via telefon på 08-53251750 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Event Depån AB är Andreasson, Jannike Maria som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hagander, Sten Ingemar som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Björn Stefan som är född 1965 och har titeln Suppleant, Olofsson, Bengt Kjell som är född 1950 och har titeln Revisor, Santesson, Ragnar Carl Gudmund T som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.