Storstadens Plattsättning AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Salem och Storstadens Plattsättning AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Storstadens Plattsättning AB är ett av dem. Statusen för Storstadens Plattsättning AB är att Bolaget är aktivt.

Storstadens Plattsättning AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-08-29. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där företaget finns i jobbar för att företag som Storstadens Plattsättning AB ska trivas.

I Salem så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva plattsättning, renovering och nybyggnad av våtutrymmen, övrig byggverksamhet, samt förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Storstadens Plattsättning AB inte är momsregistrerat.

Idag är Storstadens Plattsättning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med Storstadens Plattsättning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-8788890.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Storstadens Plattsättning AB är Lindqvist, Sven Ronnie som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Sven Tommie som är född 1943 och har titeln Suppleant, Swedbjer, Annika Eva Mari som är född 1967 och har titeln Revisor, Haglind, Anders Olof Sigvard som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Swedbjer Revision AB som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.

Storstadens Plattsättning AB har 556684-9633 som sitt organisationsnummer.