STOCON AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Salem och STOCON AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och STOCON AB är ett av dem. Statusen för STOCON AB är att Bolaget är aktivt.

STOCON AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-01. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Salem där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som STOCON AB ska trivas.

STOCON AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-24. I Salem så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom It, företrädesvis såsom projekledare, projektgranskare och projektledningsöversyn och processutvecklare samt därmed förenlig verksamhet. Vidare ska bolaget bedriva medicinska hudvård och hudterapeutverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att STOCON AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-24.

Idag är STOCON AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med STOCON AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6430408.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med STOCON AB är Hareskog, Gösta Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hareskog, Anna Veronica Viktoria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Olsson, Dag Jonas som är född 1961 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

STOCON AB har 556689-1403 som sitt organisationsnummer.