S. Andersson Kakel & Bygg AB

Stockholms län

Information

S. Andersson Kakel & Bygg AB är ett av många bolag som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som S. Andersson Kakel & Bygg AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

S. Andersson Kakel & Bygg AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-11-04. Men sedan 2006-02-02 så har S. Andersson Kakel & Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Eggegrundsv. 10, 121 56, Johanneshov. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på S. Andersson Kakel & Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53253900.

Salem arbetar för att bolag som S. Andersson Kakel & Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för S. Andersson Kakel & Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska utföra badrumsrenoveringar, handikappsanpassningar av bostäder, dörr- och fönsterbyten samt byggnation av verandor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för S. Andersson Kakel & Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till S. Andersson Kakel & Bygg AB och det är följande personer, Andersson, Björn Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Katrin som är född 1967 och har titeln Suppleant, Kalmelid, Kurt Erik som är född 1948 och har titeln Revisor, Tema Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för S. Andersson Kakel & Bygg AB är 556689-5727.