Christian Guldberg AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Salem och Christian Guldberg AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Christian Guldberg AB är ett av dem. Statusen för Christian Guldberg AB är att Bolaget är aktivt.

Christian Guldberg AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-02. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Salem där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Christian Guldberg AB ska trivas.

Christian Guldberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-08. I Salem så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsulttjänster för spårtrafiksäkerhet där företag erbjuder tjänster som assessor och säkerhetsgranskare, allmänt konsultarbete samt utbildning. Vidare erbjuder företaget tjänster inom byggnadsvård, småskalig energiproduktion såsom sol, vind och ved samt konsultverksamhet inom småskalig flygverksamhet. Därutöver ska företaget förvärva, förvalta, projektera och försälja fast egendom inkluderande driva byggnads- konstruktion- och konsultrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Christian Guldberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Christian Guldberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med Christian Guldberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5175127.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Beckman, Anna -Guldberg, Christian Paul.

De som är på något sätt har med Christian Guldberg AB är Beckman, Anna som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Guldberg, Christian Paul som är född 1952 och har titeln VD, Guldberg, Christian Paul som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultin, Bengt Gösta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor.

Christian Guldberg AB har 556692-5227 som sitt organisationsnummer.