ÅS Fastighet AB

Stockholms län

Information

556702-3063 är organisationsnummer för verksamheten ÅS Fastighet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ÅS Fastighet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Salem som är den kommunen som ÅS Fastighet AB finns i.

ÅS Fastighet AB har varit registrerat sedan 2006-04-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för ÅS Fastighet AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-19.

ÅS Fastighet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Salem som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ÅS Fastighet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ÅS Fastighet AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Rönningev. 65, 144 64, Rönninge

Bolaget skall innefatta förvärv och förvaltning av fastigheter, byggverksamhet, handel med värdepapper, konsulterande verksamhet främst inom dagligvaru- och byggbranschen samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ÅS Fastighet AB och det är Almå, Bo Stefan Krister som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindh, Per Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Åsa Katarina som är född 1974 och har titeln Suppleant, Lindh, Petra Yvonne som är född 1974 och har titeln Suppleant, Svensson, Hans Åke Jerker som är född 1955 och har titeln Revisor,