KompetensFokus I.I. AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Salem och KompetensFokus I.I. AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och KompetensFokus I.I. AB är ett av dem. Statusen för KompetensFokus I.I. AB är att Bolaget är aktivt.

KompetensFokus I.I. AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-04-28. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där bolaget finns i jobbar för att bolag som KompetensFokus I.I. AB ska trivas.

KompetensFokus I.I. AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-25. I Salem så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konultverksamhet för kompetensutveckling av styrelser, ledningsgrupper och chefer inom näringslivet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KompetensFokus I.I. AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01.

Idag är KompetensFokus I.I. AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med KompetensFokus I.I. AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53252200.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med KompetensFokus I.I. AB är Ingerlund, John Ingvar Rudolf som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingerlund, Lars Ola som är född 1969 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor, .

KompetensFokus I.I. AB har 556702-9565 som sitt organisationsnummer.