Rikard Anderljung AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Salem och Rikard Anderljung AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Rikard Anderljung AB är ett av dem. Statusen för Rikard Anderljung AB är att Bolaget är aktivt.

Rikard Anderljung AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-01. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rikard Anderljung AB ska trivas.

Rikard Anderljung AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-23. I Salem så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva datakonsultverksamhet med inriktning på programmering, systemering, systemadministration och projektledning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rikard Anderljung AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-23.

Idag är Rikard Anderljung AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med Rikard Anderljung AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Rikard Anderljung AB är Anderljung, Bo Inge Rikard som är född 1963 och har titeln VD, Anderljung, Bo Inge Rikard som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Anderljung, Jakob Ehrling som är född 1987 och har titeln Suppleant, Anderljung, Åsa Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Berg, Göran Roger som är född 1972 och har titeln Revisor, Berg & Bergström AB som är född och har titeln Revisor.

Rikard Anderljung AB har 556714-1840 som sitt organisationsnummer.