Ekbacken construction AB

Stockholms län

Information

Ekbacken construction AB är ett av många företag som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som Ekbacken construction AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ekbacken construction AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-01-18.

Ekbacken construction AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-11-15. Men sedan 2007-01-18 så har Ekbacken construction AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Högantorpsv. 39, 152 95, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekbacken construction AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9760856.

Salem arbetar för att företag som Ekbacken construction AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ekbacken construction AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva om- och tillbyggnad av hus jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ekbacken construction AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekbacken construction AB och det är följande personer, Blomqvist, Benny Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Sebastian Olof Karl som är född 1988 och har titeln Suppleant, Gribe, Gisela René som är född 1963 och har titeln Revisor, Brandstams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ekbacken construction AB är 556715-4579.