Skutan Gretel AB

Stockholms län

Information

I Salem finns det ett Aktiebolag som heter Skutan Gretel AB. Det finns flera företag som liknar Skutan Gretel AB i Stockholms län. Salem är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Skutan Gretel AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-04-12 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-12-19 så har Skutan Gretel AB varit registrerat och sedan 2007-04-19 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Skutan Gretel AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Salem.

Vill man komma i kontakt med Skutan Gretel AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Rönningev. 2 B, 144 61, Rönninge. Vi ni istället prata med Skutan Gretel AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva byggnation och försäljning av båtar till privatpersoner och företag, reparationsarbeten på båtar samt byggverksamhet med inriktning på installationer och reparationer gentemot privatpersoner och företag samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Pettersson, Bo Ernfrid som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Bo Robert som är född 1961 och har titeln Suppleant, Stenberg, Clas Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Skutan Gretel AB har 556718-1663 som sitt organisationsnummer.