No Name Bygg AB

Stockholms län

Information

No Name Bygg AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där No Name Bygg AB finns. I Salem så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. No Name Bygg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket No Name Bygg AB har haft sedan 2007-05-17. No Name Bygg AB har funnits sedan och 2007-05-17 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till No Name Bygg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Uttringev. 119, 144 63, Rönninge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8677505.

Salem arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är No Name Bygg AB Privat, ej börsnoterat.

No Name Bygg AB har idag 556722-0024 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för No Name Bygg AB

Bolaget ska bedriva bygg och anläggning, VVS, fotografering och måleri samt därmed förenlig verksamhet.

I No Name Bygg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nykänen, Johan Kari Mikael som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Nykänen, Kari Olavi som är född 1946 och har titeln Suppleant, Hellström, Göran Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .