Tranzend AB

Stockholms län

Information

Tranzend AB är ett av många bolag som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som Tranzend AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tranzend AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-06-21.

Tranzend AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-02-21. Men sedan 2007-08-03 så har Tranzend AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lustigknoppsv. 24, 144 62, Rönninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tranzend AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55068684.

Salem arbetar för att bolag som Tranzend AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tranzend AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva design, utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning av utrustning och lösningar för överföring, lagring och bearbetning av information samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tranzend AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Cheng, Ying Catherine.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tranzend AB och det är följande personer, Cheng, Ying Catherine som är född 1962 och har titeln VD, Cheng, Ying Catherine som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Melander, Rolf Magnus som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Maj-Britt Irene som är född 1929 och har titeln Suppleant, Fälth, Hans Ola som är född 1960 och har titeln Revisor, Ola Fälth Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Tranzend AB är 556724-3844.