Förskolan Trollstigen Aktiebolag (Förskola Trollstigen)

Stockholms län

Information

I Salem finns det ett Aktiebolag som heter Förskolan Trollstigen Aktiebolag (Förskola Trollstigen). Det finns flera företag som liknar Förskolan Trollstigen Aktiebolag (Förskola Trollstigen) i Stockholms län. Salem är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Förskolan Trollstigen Aktiebolag (Förskola Trollstigen) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-08-30 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2007-05-29 så har Förskolan Trollstigen Aktiebolag (Förskola Trollstigen) varit registrerat. Idag är Förskolan Trollstigen Aktiebolag (Förskola Trollstigen) Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Salem.

Vill man komma i kontakt med Förskolan Trollstigen Aktiebolag (Förskola Trollstigen) så kan man gör det genom att posta ett brev till Mosshagestigen 213, 144 51, Rönninge. Vi ni istället prata med Förskolan Trollstigen Aktiebolag (Förskola Trollstigen) så kan ni göra det på 08-53037449.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva förskoleverksamhet för barn mellan 1-5 år, äga och förvalta värdepapper och annan lös egendom, så som leksaker, lekmaterial och möbler, och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kierulf, Inga Ulla Louise som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Ingalill Maria som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Ann Birgitta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikner, Sonja Margareta Ester som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Werell, Carl Olov Håkan som är född 1963 och har titeln Revisor, B WERELLS REVISIONSBYRÅ som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kierulf, Inga Ulla Louise -Wikner, Sonja Margareta Ester .

Förskolan Trollstigen Aktiebolag (Förskola Trollstigen) har 556730-7896 som sitt organisationsnummer.