Eins Rönninge AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Salem och Eins Rönninge AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Eins Rönninge AB är ett av dem. Statusen för Eins Rönninge AB är att Bolaget är aktivt.

Eins Rönninge AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-06-12. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där företaget finns i jobbar för att företag som Eins Rönninge AB ska trivas.

Eins Rönninge AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21. I Salem så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

IT konsulting

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eins Rönninge AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Eins Rönninge AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med Eins Rönninge AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-60810256.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Eins Rönninge AB är Österholm, Milco Matias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Österholm, Solgerd Marielle som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sundman, Anna Bigitta som är född 1966 och har titeln Revisor, Bigitta Sundman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Eins Rönninge AB har 556731-5147 som sitt organisationsnummer.