Sovilj Transport AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Salem och Sovilj Transport AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sovilj Transport AB är ett av dem. Statusen för Sovilj Transport AB är att Bolaget är aktivt.

Sovilj Transport AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-08-10. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Salem där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sovilj Transport AB ska trivas.

Sovilj Transport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16. I Salem så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet på väg, även utförande av fordonsreparationer av varierande slag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sovilj Transport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16.

Idag är Sovilj Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med Sovilj Transport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5123715.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sovilj Transport AB är Sovilj, Goran som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Sovilj, Milorad som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hafström, Maria Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisorspoolen Matsson & Co AB som är född och har titeln Revisor, .

Sovilj Transport AB har 556735-8485 som sitt organisationsnummer.