Österholms Granit AB

Stockholms län

Information

Österholms Granit AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där Österholms Granit AB finns. I Salem så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Österholms Granit AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Österholms Granit AB har haft sedan 2008-02-28. Österholms Granit AB har funnits sedan och 2008-02-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Österholms Granit AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ekgårdsv. 2, 141 75, Kungens Kurva men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7954666.

Salem arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Österholms Granit AB Privat, ej börsnoterat.

Österholms Granit AB har idag 556748-4778 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Österholms Granit AB

Bolaget ska bedriva import, export, parti och minuthandel av granit, kakel och övriga stenprodukter samt järnvaruhandel dessutom monterings- och servicearbeten avseende dessa produkter jämte därmed förenlig verksamhet.

I Österholms Granit AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Österholm, Robert Oscar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Paananen, Lisbeth Birgitta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Tjärnberg, Olle Gustaf Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .