PerTomas Media AB

Stockholms län

Information

556749-2953 är organisationsnummer för bolaget PerTomas Media AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PerTomas Media AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Salem som är den kommunen som PerTomas Media AB finns i.

PerTomas Media AB har varit registrerat sedan 2008-01-15 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PerTomas Media AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

PerTomas Media AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Salem som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PerTomas Media AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med PerTomas Media AB så kan ni göra det på telefon genom 08-395020 eller genom brev på följande adress:
Rönningev. 51, 144 64, Rönninge

Bolaget ska sälja mediaprodukter, både hård- och mjukvara till konsument och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PerTomas Media AB och det är Ölander, Per Tomas Kristian som är född 1975 och har titeln VD, Ölander, Per Tomas Kristian som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjälkensäter, Morgan Björn Lennart som är född 1950 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor,