Susanne Henning - guidning och översättning

Stockholms län

Information

580530-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Susanne Henning - guidning och översättning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Susanne Henning - guidning och översättning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som Susanne Henning - guidning och översättning finns i.

Susanne Henning - guidning och översättning har varit registrerat sedan 2005-10-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Susanne Henning - guidning och översättning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-15.

Susanne Henning - guidning och översättning är och det finns flera verksamheter i Salem som också är .

Firmatecknare för Susanne Henning - guidning och översättning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Susanne Henning - guidning och översättning så kan ni göra det på telefon genom 08-6531723 eller genom brev på följande adress:

Jag kommer att erbjuda guidning och reseledning i Sverige och utomlands till privata resenärer och företagsgrupper på språken svenska, engelska, spanska och franska samt att erbjuda översättning av TV-program och filmer till översättningsföretag - från engelska, spanska och franska till svenska.

Det finns olika personer som har en koppling med Susanne Henning - guidning och översättning och det är Henning, Anette Susanne som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,