Kjell Gustafsson Service och Transport

Stockholms län

Information

Kjell Gustafsson Service och Transport är en verksamhet som finns i Salem. I Kjell Gustafsson Service och Transport finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Kjell Åke som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kjell Gustafsson Service och Transport så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kjell Gustafsson Service och Transport på telefon 070-7272485.

Huvudsakligen transporter inom storstockholm samt mindre service och reparationsarbeten inom byggnads- och bilindustin.

Idag är Kjell Gustafsson Service och Transport av bolagstypen Enskild firma.

Kjell Gustafsson Service och Transport är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Salem arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kjell Gustafsson Service och Transport innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Kjell Gustafsson Service och Transport är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kjell Gustafsson Service och Transport så är det följande:

Kjell Gustafsson Service och Transport har 580715-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.