HEDICIN

Stockholms län

Information

HEDICIN hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där HEDICIN finns. I Salem så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. HEDICIN tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket HEDICIN har haft sedan 1999-01-01. HEDICIN har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till HEDICIN så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-51772175.

Salem arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

HEDICIN har idag 581008-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för HEDICIN

Medicinsk konsultationsverksamhet, utredningar av medicinska frågor åt läkemedelsindustrin, medicinska undervisningsuppdrag.

I HEDICIN så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedin, Ulf Flemming som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .