Rönninge Larmkonsult&Entreprenader

Stockholms län

Information

I Salem finns det ett Enskild firma som heter Rönninge Larmkonsult&Entreprenader. Det finns flera verksamheter som liknar Rönninge Larmkonsult&Entreprenader i Stockholms län. Salem är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Rönninge Larmkonsult&Entreprenader är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-10-07 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-10-21 så har Rönninge Larmkonsult&Entreprenader varit registrerat och sedan 2004-10-07 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Rönninge Larmkonsult&Entreprenader och det finns fler verksamheter som är det i Salem.

Vill man komma i kontakt med Rönninge Larmkonsult&Entreprenader så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Rönninge Larmkonsult&Entreprenader så kan ni göra det på 070-4925341.

Larminstallationer. Uthyrning av säkerhetskonsultning till företag som behöver hjälp med riskbedömningar eller projektering av säkerhetssystem. Även uthyrning av projektledare och ekonomikonsulter. Målning, tapetsering och snickeriarbeten.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jonsson Larsen, Leif Karl Gunnar som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Rönninge Larmkonsult&Entreprenader har 581231-XXXX som sitt organisationsnummer.