Områdespartner Gylfe

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Salem och Områdespartner Gylfe är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Områdespartner Gylfe är ett av dem. Statusen för Områdespartner Gylfe är att Bolaget är aktivt.

Områdespartner Gylfe är ett Enskild firma och skapades 2003-03-31. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Salem där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Områdespartner Gylfe ska trivas.

Områdespartner Gylfe är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-02. I Salem så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning, installation och service av larmsystem och kringutrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Områdespartner Gylfe är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-02.

Idag är Områdespartner Gylfe och det finns flera verksamheter som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med Områdespartner Gylfe så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5344016.

.

De som är på något sätt har med Områdespartner Gylfe är Gylfe, Bert Erik Magnus som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Områdespartner Gylfe har 590218-XXXX som sitt organisationsnummer.