InnoComp Consulting

Stockholms län

Information

InnoComp Consulting är ett av många bolag som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som InnoComp Consulting finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

InnoComp Consulting är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-01-04.

InnoComp Consulting som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-01-02. Men sedan 2007-01-04 så har InnoComp Consulting varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på InnoComp Consulting så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7176691.

Salem arbetar för att bolag som InnoComp Consulting ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för InnoComp Consulting. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Konsulttjänster inom verksamhetsutveckling, projektledning, processutveckling,'kompetensutveckling utbildningsservice och innovationsfrämjande aktiviteter inom universitetssektorn, näringslivssektorn samt offentliga organisationer.

Firmatecknare för InnoComp Consulting är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till InnoComp Consulting och det är följande personer, Lidholm, Dan-Anders som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för InnoComp Consulting är 600120-XXXX.